Notting Hill Extension

Side Return Extension

Our clients had young children and wanted to be able to see the kids play while they cooked. Our brief was that the space should be open plan and flooded with natural light. The design tackles the brief from the inside out and we have split the space in to 3 zones. By making spaces to cook, to relax and to play the overall space is more efficient. These are arranged in a side return extension that opens the side and back of the house.

We planned a structural glass roof light to bring light in to the back of the space. This gives more height to the room, and is set back from the boundary in order to get planning approval. Not easy in this part of Notting Hill, but our extension design worked. The extension has a modern dark grey finish that works well with the traditional style of the house. The house is in a Conservation Area in Notting Hill and our design shows how a good modern design with clean lines can be a great success.

Share
Next Islington Refurbishment
© 2PM Architects