Queens Wood Extension Exterior
Queens Wood Extension Plan
Queens Wood Extension Patio

Golders Green Extension

Our clients had a specific vision for their kitchen and living room extension – they wanted it to blend seamlessly with the existing architecture of their house while also incorporating unique elements that would set it apart from the rest. Our team rose to the challenge and proposed a design that involved a spacious and well-lit area at the back of the property. This was achieved through the installation of traditional Crittal doors and expansive roof lights that allowed for an abundance of natural light to flood the space.

House, Extension, Refurbishment, Conservation Area

The design of the extension consisted of three distinct zones – the kitchen, the dining area, and the living space – all of which opened up directly onto the garden. This layout not only created a harmonious flow between the indoor and outdoor areas but also allowed for optimal use of the available space.
Needless to say, obtaining planning permission and conservation area consent for this project was no small feat. However, our team worked closely with the client to ensure that the design met their specific requirements and preferences, while also adhering to all necessary regulations and guidelines. The end result was a beautiful and functional extension that seamlessly integrated with the existing structure of the house, and which our clients were absolutely thrilled with.

Enquiries

contact

If you have a project you would like to discuss with us then just drop us a line using this form and we will get back to you. Or call us in our London studio on 020 3920 9805.

We will be happy to help and we look forward to hearing from you.

Call

+44 (0)20 3920 9805

Studio

45 Dresden Rd, London, N19